Laptopi.ba je prvi specijalizovani web shop za prodaju laptopa u BiH.

Iza domene Laptopi.ba stoji domaća kompanija UNI-EXPERTd.o.o Sarajevo, osnovana 2000.godine, sa ciljem da se kupcima u BiH ponudi kompletan asortiman laptopa svijetski poznatih brendova po SUPER pristupačnim cijenama.

U našoj širokoj ponudi imamo laptope najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su HP, Lenovo, Asus, Acer, Apple, Dell, Toshiba, Sony i ostali... Na našem web shop-u sve laptope smo razvrstali po kategorijama, uz dodatne filtere, kako bismo vam omogućili da se lakše i jednostavnije informišete o željenom proizvodu. Nudimo vam mogućnost jednostavne, brze i povoljne kupovine, uz besplatnu dostavu na kućnu adresu i standardnu garanciju proizvođača.

Svakodnevnim ažuriranjem web stranice pružamo Vam pravovremene informacije o svim dostupnim modelima na tržištu i njihovim uvijek aktuelnim cijenama.

Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona 033 873 872, e-maila: prodaja@ue.ba ili lično na adresi Branislava Nušića 162, 71000 Sarajevo.

Zašto kupiti laptop na portalu www.laptopi.ba?

 • Zato što kupujete po najpovoljnijim cijenama i uslovima na tržištu.
 • Zato što ste potpuno sigurni da je uređaj koji ste kupili nov, zapakovan u originalnoj ambalaži proizvođača i da podliježe redovnim garancijama.
  (Uz svaki uređaj izdajemo se fiskalni račun i ovjeren garantani list)
 • Zato što znate da je Vaša kupovina 100% sigurna, brza i jednostavna.
 • Zato što znate da će kupljeni uređaj, bez ikakvih dodatnih troškova, na Vašu adresu stići u najkraćem mogućem roku (28h/ 48h).
 • Zato što u slučaju da primjetite da je kupljeni uređaj oštećen prilikom transporta ili neispravan, imate pravo da takav uređaj vratite, te dobijete drugi ili ostvarite povrat novca.
 • Zato što imate pravo da uređaj koji bude neispravan, u roku od sedam dana zamijenite za drugi ili ostvarite povrat novca.
  (Rok za ostvarivanje ovog prava važi od datuma na izdanom maloprodajnom računu)
 • Zato što ste sigurni da ukoliko se desi bilo kakva nepravilnost u radu kupljenog uređaja, kvar ili tehnički nedostatak će otkloniti, potpuno besplatno i isključivo u ovlaštenom servisu.

O kompaniji

UNI-EXPERT d.o.o.
Adresa: Branislava Nušića 162, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Kontakt telefon: 033/873-872
Email: prodaja@ue.ba

ID. 4245018500008
PDV.245018500008
Upisan u sudski registar Rješenjem br: UF:I-73/00